Accreditatie

Geacht lid van de branchevereniging van het BPBI,

Wij van het Kenniscentrum voor Agressie vinden het een enorm voorrecht om aan u trainingen te mogen geven die geaccrediteerd worden. De trainingen die wij geven zijn trainingen die alleen gaan over communicatie en lastig gedrag. Dit lastige gedrag kan bijvoorbeeld agressief en gewelddadig gedrag zijn:

De trainingen welke wij geven en die door de examencommissie van het BPBI erkend zijn en met 8 accreditatiepunten worden beloond zijn de volgende trainingen:

  • Conflicthantering
  • Agressietraining
  • Agressie aan de telefoon
  • Agressie door Psychisch gestoord gedrag
  • Agressie door drank en drugsgebruik
  • Agressie en Jeugd
  • Agressie en culturele diversiteit
  • Verbal Judo

Meer informatie over de inhoud van onze trainingen kunt u vinden op onze website onder het kopje trainingen. Onze trainingen worden op basis van uw vraagstelling op maat geschreven zodat u ten alle tijden een training krijgt die aansluit bij uw vraagstelling. Deze aanpak is in het verleden succesvol gebleken doordat de cursisten zich konden identificeren met dat wat we behandelden. Binnen onze trainingen worden vooral rollenspelacteurs ingezet die ervoor zorgen dat de medewerkers van uw bedrijf ervarend leren en daardoor met de juiste bagage aan de slag kunnen.

Doordat u als lid van de branchevereniging de training afneemt geldt daarvoor een speciale brancheverenigingskorting. Vergeet daarom niet aan te geven dat u als lid van de branchevereniging van deze geaccrediteerde training gebruik wilt maken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag in een persoonlijk onderhoud een en ander bespreken dan verzoek ik u om via het volgende emailadres uw vraag aan ons te stellen. U kunt ons ook bellen alleen zijn we door onze werkzaamheden verminderd telefonisch bereikbaar.

accreditatie@kcva.eu

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens een van onze trainingen

Met vriendelijke groet

Ed Nouwen

Directeur Kenniscentrum voor Agressie

bpbi_logo