Opleidingen

Het Kenniscentrum voor Agressie is een praktijkgerichte opleider, die zich richt op een professionele beroepshouding van zijn cursisten. Wij geloven in het overbrengen van gedegen kennis die dient als fundament van iedere beveiliger en buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA).

Oud-luitenant-kolonel der Koninklijke Marechaussee Henk Walrecht is verantwoordelijk voor onze opleidingen. Walrecht heeft leidinggegeven aan het opleidingscentrum van de Koninklijke Marechaussee en was daarmee verantwoordelijk voor het afstuderen van duizenden wachtmeesters eerste klas en beveiligers. Daarmee zijn de kwaliteit van de opleidingen en de visie op een juiste en correcte beroepshouding gewaarborgd.

 

A)Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

Het Kenniscentrum voor Agressie leidt mensen op tot buitengewoon opsporingsambtenaar. Wij bereiden onze cursisten op een goede manier voor op de praktijk, met de juiste kennis en beroepshouding. Dit doen wij door onze trainingen te implementeren in de opleiding. Daarnaast schakelen we ons grote netwerk in om cursisten te helpen met het vinden van een baan.

B) Verkeersregelaars

Het Kenniscentrum voor Agressie leidt mensen op tot verkeersregelaar. Door onze ruime ervaring bij politie en Koninklijke Marechaussee weten we waar wij het over hebben. Onze cursisten weten wie ze zijn, waar ze voor staan en ze krijgen iets extra’s doordat ook onze trainingen deel uitmaken van de opleiding. Daarnaast schakelen we ons grote netwerk in om cursisten te helpen met het vinden van een baan.